Toidutehnoloogia

Toidutehnoloogia aine käsitleb toidu keemilist koostist  ja  füüsilisi omadusi.
Tundidel õptatakse toidukeemiat, toitumise füsioloogiat ja ainevahetust, toiduhügieeni ja toiduvalmistamist.
Mõned õppematerjalid ja presentatsioonid leiate siit.

Toidu keemia  

     Toidu elemendid
     Suhkrud/süsivesikud

     Rasvad, lipiidid, omegad
     Rasvad.Valgud.Vitamiinid.
   
     E-ained, veel...


Toitumisfüsioloogia


     Seedimisprotsess
     Toitumise reeglid


Toiduhügieen

     Toiduinfektsioonid ja toidumürgistused
     Toiduhügieeni ABC
     Toiduhügieeni alused




Menüü 


Toiduvalmistamine

     Kulinaaria (toiduvalmistamise alused)
     PIPARKOOGID


     Praktilise töö aruanne

     Söögiristad

     Eelkatted