Toidutehnoloogia aine käsitleb toidu keemilist koostist ja füüsilisi omadusi.
Tundidel õptatakse toidukeemiat, toitumise füsioloogiat ja ainevahetust, toiduhügieeni ja toiduvalmistamist.
Mõned õppematerjalid ja presentatsioonid leiate siit.
Suhkrud/süsivesikud
Rasvad, lipiidid, omegad
Rasvad.Valgud.Vitamiinid.
E-ained, veel...
Seedimisprotsess
Toitumise reeglid
Toiduinfektsioonid ja toidumürgistused
Toiduhügieeni ABC
Toiduhügieeni alused
PIPARKOOGID
Praktilise töö aruanne
Söögiristad
Eelkatted
Tundidel õptatakse toidukeemiat, toitumise füsioloogiat ja ainevahetust, toiduhügieeni ja toiduvalmistamist.
Mõned õppematerjalid ja presentatsioonid leiate siit.
Toidu keemia
Toidu elemendidSuhkrud/süsivesikud
Rasvad, lipiidid, omegad
Rasvad.Valgud.Vitamiinid.
E-ained, veel...
Toitumisfüsioloogia
Seedimisprotsess
Toitumise reeglid
Toiduhügieen
Toiduinfektsioonid ja toidumürgistusedToiduhügieeni ABC
Toiduhügieeni alused
Menüü
Toiduvalmistamine
Kulinaaria (toiduvalmistamise alused)PIPARKOOGID
Praktilise töö aruanne
Söögiristad
Eelkatted